Patienternas betyg:

Patienternas betyg på oss är högt. Hur vet vi det? Jo, vi följer vi alltid upp vad våra patienter tycker om vår rehabilitering.  Vi gör det genom  att lämna ut ett frågeformulär vid rehabiliteringens slut och som lämnas in anonymt. I detta får de skatta olika saker som har med rehabiliteringen att göra på en skala från 0 till 5. Dessutom kan de skriva egen feedback och detta helt anonymt.  Vi får höga betyg från de flesta patienter. Här kommer några exempel:

Så här stor andel skulle rekommendera oss:

n: 163

Patienternas helhetsintryck av oss:

n: 163

Skriftliga betyg på oss – ett axplock:

 • ”Proffsig och varm personal.”

 • ”Hjälpte mig att känna att det är möjligt.”

 • ”Har fått nycklar att hantera min situation. Fått större självförståelse. Känt mig trygg i gruppen.”

 • ”Bra, har lärt mig mycket och förstår saker bättre, hur det hela hänger ihop både fysiskt och psykiskt.”

 • ”Känner att jag äntligen blivit förstådd över att alla tunga saker jag gått igenom verkligen har påverkat mig på ’riktig’.”

 • ”Entusiastisk och inte dömmande, inspirerande.”

 • ”Tydlig och lyssnande samt stöd i det praktiska dvs kontakten med FK.”

 • ”Jag är så glad att jag fått gå rehab på re:act.”

 • ”Helt avgörande för mig.”

 • ”Superbra, konkret och stark i möten med arbetsgivare.”

patienternas betyg
 • Vill du läsa blogginlägg om oss? Om ja, klicka HÄR.