Gör så här:

  • Logga in på dina sidor på 1177

  • Gå till rubriken Mottagningar, klicka på Hitta och lägg till. Skriv in ReactRehab.

  • Klicka på Egenremiss.

  • Besvara frågorna och tryck sedan på skicka.

  • Invänta vår bedömning av remissen. OBS tar inte lång tid!

  • Du kallas till oss, antingen per brev eller telefon, givet att remissen blivit godkänd.

  • Du hör av dig för att bekräfta att tiden fungerar.

  • Du kommer till oss och träffar vårt bedömningsteam.

Vad är 1177? *

På 1177 samlas kunskap och tjänster inom hälsa och vård från alla Sveriges landsting och regioner. Du kan läsa om sjukdomar, behandlingar, regler och rättigheter eller ställa en anonym fråga och få ett personligt svar. Här kan du också hitta vårdmottagningar och använda e-tjänster för att kontakta vården.

Webbplatsen erbjuder både kvalitetssäkrad och användarvänlig information samt tjänster som underlättar den egna och närståendes kontakter med vården. 1177 Vårdguiden vill främja hälsa, öka allmänhetens kunskap och stärka patientens ställning. Även vård- och apotekspersonal, skolor, medier och bibliotek har nytta av webbplatsen i sitt arbete.

1177.se anpassas automatiskt beroende på var du bor och du kan därför få nyheter, information och länkar till de e-tjänster som är aktuella i den egna regionen. Du kan också välja en annan region och ta del av utbudet där.